Про відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав  

25.04.2024 32

Про відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав   

 

КОРОСТЕНСЬКА МІСЬКА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

 

Від    09.02.2024р. № 68_

Про відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

 

 

 

 

 

 

 

З метою гідного вшанування учасників бойових дій на території інших держав, патріотичного виховання молодого покоління, згідно Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12 травня 2015 року № 389-VIII, Указів Президента України від 24 лютого 2022 року № 64 “Про введення воєнного стану в Україні”, від 05.02.2024р. № 49/2024 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», керуючись п.7,19,20 ч.4 ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні “:

1.Провести 15 лютого 2024 року о 10.00 год. меморіальний захід «Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану» в парку «Древлянському» з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав за участю представників місцевого самоврядування та громадськості.

2.Відділу освіти (Краснокутська А.) забезпечити підготовку та проведення в навчальних закладах міста уроків мужності, історичних уроків, зустрічей з учасниками бойових дій на території інших держав.

3.Відділу культури і туризму (Козаченко О.) забезпечити підготовку та проведення в бібліотеках громади: годину – спомин «Щемить душі моєї рана і спогади у скроні б’ють».

4.Відділу інформаційно-консультативного забезпечення (Дагіров Д.) забезпечити висвітлення заходів, пов’язаних з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

5.Коростенському районному управлінню поліції ГУНП в Житомирській області (Гаращенко Д.) забезпечити охорону громадського порядку, профілактику правопорушень в місці проведення заходів.

6.Фінансування заходів здійснити за рахунок коштів, передбачених відділу культури і туризму на проведення загальноміських заходів.

 

Володимир МОСКАЛЕНКО

Заступник міського голови

Наталія ЧИЖЕВСЬКА

Заступник міського голови

Олександр СИНИЦЬКИЙ

Начальник відділу культури і туризму

Ольга КОЗАЧЕНКО

Начальник юридичного відділу

Тетяна КАМІНСЬКА

Документи за типом
Виконавчий комітетДокументів: 1936 Усі
Регуляторна політикаДокументів: 42 Усі
Чат-бот Гаряча лінія